Založ si blog

Modrý papierik – nástroj strachu z covid-19

Hrdí majitelia modrých papierikov sú príjmaní na vstupe do zariadení, ako osoby neinfikované na covid-19. Majú určenú dobu platnosti 7, 14. alebo 21 dní, čo im umožní slobodu pohybu s pocitom zodpovednosti. Hnusoba koronavírus však nedbá na predpísané lehoty a útočí zo zálohy kedykoľvek. Položme si jedinú otázku: Koľko hodín po vykonaní testu na covid-19 sa možem nakaziť ? Výpovedná doba modrého papieriku začína po vykonaní testu – po opustení testovacieho miesta nemá zmysel. Toto je len úvaha na zamyslenie a nie boj o to, kto má pravdu.

GreenPass – aplikácia ako nástroj moci EÚ

24.10.2021

Slučka pandemickej totality sa pomaly sťahuje. Zelený pas, ospevovaný médiami, ako aplikácia ktorá nám uľahčí cestovanie po Európe. Ďalším geniálnym krokom je digitálny Covid preukaz EU, ktorý nám akože „uľahčí“ vstup do obchodov, služieb a iných zariadení. Covid preukaz bude aj pre deti od 5 rokov. [...]

Hygienokracia – ako si chrániť svoje zdravie

10.05.2021

To nebol covid, ale vláda určuje pravidlá. Svojprávneho občana zmenili na na pacientov. Bez výnimky sa všetci občania Slovenska stali pacientmi, ktorým riadia životy opatrenia vlády. Nikto sa už nemôže rozhodnúť, ako bude chrániť svoje zdravie. Existencia iných chorôb už nie je v kurze.

Nočný primátor Bratislavy

10.05.2021

Viete, že z Vašich daní je platená funkcia „Nočný primátor Bratislavy“ ? Nie je dôležité, kto to je, len zriadenie tejto funkcie ma prekvapilo. Zdôvodnenie bude – lebo pandémia, platí na celom Slovensku.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 10497x
Priemerná čítanosť článkov: 2099x

Autor blogu

Kategórie