Založ si blog

Povinnosť nosiť respirátor FFP2

Pripravované opatrenia proti šíreniu covid-19 zavádzajú od 8.(15.)marca povinnosť nosiť respirátor vo všetkých interiéroch a MHD. Mám chronický zápal priedušiek – diagnóza astma a nemôžem s respirátorom FFP2 vôbec dýchať. Rád by som dostal komentáre od ľudí, čo majú tiež astmu a Vaše skúsenosti s dýchaním cez respirátor FFP2. Látka respirátora je veľmi hustá a bráni dýchaniu. Požiadal som ministerstvo zdravotníctva o výnimku z nosenia respirátora FFP2, ale nie som papaláš, tak to aj tak dopadne, ako zrušenie výnimky z nosenia rúšok, ktoré mali astmatici v roku 2020 asi 2 týždne.

GreenPass – aplikácia ako nástroj moci EÚ

24.10.2021

Slučka pandemickej totality sa pomaly sťahuje. Zelený pas, ospevovaný médiami, ako aplikácia ktorá nám uľahčí cestovanie po Európe. Ďalším geniálnym krokom je digitálny Covid preukaz EU, ktorý nám akože „uľahčí“ vstup do obchodov, služieb a iných zariadení. Covid preukaz bude aj pre deti od 5 rokov. [...]

Hygienokracia – ako si chrániť svoje zdravie

10.05.2021

To nebol covid, ale vláda určuje pravidlá. Svojprávneho občana zmenili na na pacientov. Bez výnimky sa všetci občania Slovenska stali pacientmi, ktorým riadia životy opatrenia vlády. Nikto sa už nemôže rozhodnúť, ako bude chrániť svoje zdravie. Existencia iných chorôb už nie je v kurze.

Nočný primátor Bratislavy

10.05.2021

Viete, že z Vašich daní je platená funkcia „Nočný primátor Bratislavy“ ? Nie je dôležité, kto to je, len zriadenie tejto funkcie ma prekvapilo. Zdôvodnenie bude – lebo pandémia, platí na celom Slovensku.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 10299x
Priemerná čítanosť článkov: 2060x

Autor blogu

Kategórie