Založ si blog

Povinnosť nosiť respirátor FFP2

Pripravované opatrenia proti šíreniu covid-19 zavádzajú od 8.(15.)marca povinnosť nosiť respirátor vo všetkých interiéroch a MHD. Mám chronický zápal priedušiek – diagnóza astma a nemôžem s respirátorom FFP2 vôbec dýchať. Rád by som dostal komentáre od ľudí, čo majú tiež astmu a Vaše skúsenosti s dýchaním cez respirátor FFP2. Látka respirátora je veľmi hustá a bráni dýchaniu. Požiadal som ministerstvo zdravotníctva o výnimku z nosenia respirátora FFP2, ale nie som papaláš, tak to aj tak dopadne, ako zrušenie výnimky z nosenia rúšok, ktoré mali astmatici v roku 2020 asi 2 týždne.

GreenPass – aplikácia ako nástroj moci EÚ

24.10.2021

Slučka pandemickej totality sa pomaly sťahuje. Zelený pas, ospevovaný médiami, ako aplikácia ktorá nám uľahčí cestovanie po Európe. Ďalším geniálnym krokom je digitálny Covid preukaz EU, ktorý nám akože „uľahčí“ vstup do obchodov, služieb a iných zariadení. Covid preukaz bude aj pre deti od 5 rokov. [...]

Hygienokracia – ako si chrániť svoje zdravie

10.05.2021

To nebol covid, ale vláda určuje pravidlá. Svojprávneho občana zmenili na na pacientov. Bez výnimky sa všetci občania Slovenska stali pacientmi, ktorým riadia životy opatrenia vlády. Nikto sa už nemôže rozhodnúť, ako bude chrániť svoje zdravie. Existencia iných chorôb už nie je v kurze.

Nočný primátor Bratislavy

10.05.2021

Viete, že z Vašich daní je platená funkcia „Nočný primátor Bratislavy“ ? Nie je dôležité, kto to je, len zriadenie tejto funkcie ma prekvapilo. Zdôvodnenie bude – lebo pandémia, platí na celom Slovensku.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 10230x
Priemerná čítanosť článkov: 2046x

Autor blogu

Kategórie