Založ si blog

Povinnosť nosiť respirátor FFP2

Pripravované opatrenia proti šíreniu covid-19 zavádzajú od 8.(15.)marca povinnosť nosiť respirátor vo všetkých interiéroch a MHD. Mám chronický zápal priedušiek – diagnóza astma a nemôžem s respirátorom FFP2 vôbec dýchať. Rád by som dostal komentáre od ľudí, čo majú tiež astmu a Vaše skúsenosti s dýchaním cez respirátor FFP2. Látka respirátora je veľmi hustá a bráni dýchaniu. Požiadal som ministerstvo zdravotníctva o výnimku z nosenia respirátora FFP2, ale nie som papaláš, tak to aj tak dopadne, ako zrušenie výnimky z nosenia rúšok, ktoré mali astmatici v roku 2020 asi 2 týždne.

GreenPass – aplikácia ako nástroj moci EÚ

24.10.2021

Slučka pandemickej totality sa pomaly sťahuje. Zelený pas, ospevovaný médiami, ako aplikácia ktorá nám uľahčí cestovanie po Európe. Ďalším geniálnym krokom je digitálny Covid preukaz EU, ktorý nám akože „uľahčí“ vstup do obchodov, služieb a iných zariadení. Covid preukaz bude aj pre deti od 5 rokov. [...]

Hygienokracia – ako si chrániť svoje zdravie

10.05.2021

To nebol covid, ale vláda určuje pravidlá. Svojprávneho občana zmenili na na pacientov. Bez výnimky sa všetci občania Slovenska stali pacientmi, ktorým riadia životy opatrenia vlády. Nikto sa už nemôže rozhodnúť, ako bude chrániť svoje zdravie. Existencia iných chorôb už nie je v kurze.

Nočný primátor Bratislavy

10.05.2021

Viete, že z Vašich daní je platená funkcia „Nočný primátor Bratislavy“ ? Nie je dôležité, kto to je, len zriadenie tejto funkcie ma prekvapilo. Zdôvodnenie bude – lebo pandémia, platí na celom Slovensku.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 10598x
Priemerná čítanosť článkov: 2120x

Autor blogu

Kategórie